Vitralii

Vitralii

Vitralii: Istoria vitraliului începe în Evul Mediu, o datã cu primele biserici construite în secolul al X-lea. Secolul al XV-lea îl defineşte mai mult ca picturã şi mai puţin ca element generator de atmosferã.
Renaşterea a însemnat o lungã perioadã în care vitraliul exista doar ca sticlã pictatã, devenind un accesoriu la modã. El este din ce în ce mai prezent astãzi, transformându-se într-un element decorativ la-ndemâna iubitorilor de frumos.
Un vitraliu clasic este format din bucãţi de sticlã coloratã ţinute împreunã de o reţea de zãbrele de plumb. Efectul vitraliului este dublu el înfrumuseţând atât exteriorul cât şi interiorul unui spaţiu prin filtrarea luminii. Se obţine astfel o atmosferã particularã a spaţiului care preia din culorile ce strãbat bucãţile de sticlã coloratã. Prin modernizarea tehnicii vitraliului şi prin punerea la dispoziţia creatorilor a unor materiale şi utilaje performante vitraliul a devenit mai accesibil. Astfel , vitraliul obţinut prin tehnica laminãrii (aplicarea de folii colorate delimitate cu o bandã de plumb pe un suport de sticla) a dus la obţinerea unui produs deosebit şi mai accesibil din punct de vedere al preţului.
La cererea clienţilor putem proiecta şi realiza orice alte modele de sticlã ornamentalã.


Comparare Produse (0)


Vitraliu

Vitraliu

..

0,00 Lei

Vitraliu

Vitraliu

..

0,00 Lei

Vitraliu

Vitraliu

..

0,00 Lei

Vitraliu

Vitraliu

..

0,00 Lei

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Statistici