FIRME TAMPLARIE PVC BOTOSANI

Inainte de a alege o firma de tamplarie pvc va recomandam sa intrebati daca firma respectiva are un standard de calitate. De asemenea va recomandam sa va documentati cu privire la trecutul respectivei firme. Daca e noua pe piata, o firma poate sa aiba deficiente de organizare care, combinate cu lipsa de experienta si de performanta a echipamentelor de productie, duc la abateri de la calitatea produselor si serviciilor.

Firma este producatoare de tamplarie sau este doar un intermediar?

Firmele care intermediaza vanzarile de tamplarie datorita investitiilor minime realizate sunt susceptibile de disparitia de pe piata si duc astfel la acordarea de garantii fara acoperire.

Oferte firme tamplarie PVC Botosani

Va recomandam sa cereti toate informatiile cu privire la zona de provenienta a profilelor si a clasei de calitate a lor. Pentru a vinde ieftin mai multe firme apeleaza la profilele de import preponderent in Turcia,Bulgaria: marci de profile precum Qualidra si Viva Plast, etc si cu deficiente de calitate si de viabilitate scazuta care nu sunt corespunzatoare pentru climatul din tara noastra. Va recomandam sa va asigurati ca profilele au clasa de calitate minim A cu 3 mm grosimea peretilor exteriori si ca au cel putin 4 camere termice si un transfer de caldura de cel mult 1.6 W/mp*K pentru ca puteasa faca fata temperaturilor scazute de pe timpul iernii si temperaturilor ridicate din timpul verii, dar si actiunii directe a soarelui.

Ce tip de sticla va recomanda ori va impune firma careia va adresati? Aproximativ 80 de procente din cantitatea de caldura se pierde prin sticla si de aceea foarte important este tipul sau.

Geamurile Low E impotriva condensului sunt geamuri speciale obtinute prin tratarea pe o parte a foilor de geam cu solutii speciale care reduc cu mult si cantitatea de caldura pe care o pierd. Pentru a fi adecvate climatului din tara noastra transferul termic al sticlei ar trebui sa fie mai mic de 1.5 W/mp*k.

Aparitia condensului poate sa fie stocata prin utilizarea profilelor cu minim 4 camere termice din PVC sau cu bariere termice din aluminiu in momentul in care se face tamplaria. De asemenea, pot fi folosite si geamuri termoizolante duble numite Float Low E sau triplu Float Low E, aerisirea se face de cel putin 2 ori in camera a cate 10-15 minute pe zi. Izolarea exterioara si incalzirea constanta a incaperii conteaza foarte mult.

Intrebati si despre perioada de garantie care vi se ofera. Garantia oferita de fiecare producator sau intermediar este relevanta pentru calitatea ferestrelor si a usilor pe care ei le comercializeaza.

Pentru a putea sa va bucurati de investitiile facute, perioada de viata a sistemului de tamplarie trebuie sa fie mai mare de 30-35 de ani si feroneria trebuie sa reziste pana la peste 15000 de cicluri inchis deschis si etanseitatea trebuie sa fie foarte buna iar imbinarile ramelor trebuie sa fie perfecte. Sunt multi clienti care ne contacteaza in vederea efectuarii de service pentru sistemele de tamplarie pe care le cumpara de ala alte firme pentru ca respectivele firme nu isi respecta contractele sau nu se mai gasesc pe piata.