FIRME TERMOPANE BOTOSANI

Tamplaria din aluminiu sau din PVC si geamurile termopan au devenit semnele distinctive ale oricarei constructii noi insa au inlocuit si tamplaria de lemn a unor case vechi. In timp ele au reusit sa se impuna datorita unor avantaje si calitati evidente pe care le au. Ferestrele de termopan au doua componente: geamurile termoizolante si ramele. Puteti sa alegeti intre tamplaria de aluminiu si tamplaria din PVC si puteti sa optati pentru doua foi din sticla separate de un mediu gazos etans sau pentru o singura foaie in cazul in care spatiul nu are nevoie de inchidere perfecta.

Firme termopane Botosani

Unul dintre avantaje este faptul ca scapati de neplacerile care sunt cauzate de aparitia condensului in casa si pe geamuri, si se conserva caldura in casa pe timpul iernii dar se pastreaza racoarea vara. Se asigura o buna izolare fonica a locuintei, sticla este tratata in asa fel incat poate filtra caldura si permite si trecerea luminii in interior fara sa produca efectul de sera. Pentru  a va feri de privirile indiscrete puteti sa optati si pentru sticla reflectorizanta.

Ferestrele de termopan sunt rezistente la efractie si nu prezinta riscuri de accidente. Aerul rece care patrunde din exterior spre interior prin orificiile care se afla in zona inferioara a ferestrei vor incalzi camerele din interiorul tamplariei PVC si vor urca spre zona superioara in asa fel incat in camera sa intre aerul cald.

Vara plasele speciale va protejeaza de insecte. Daca sunt dotate cu rulouri exterioare iarna au rolul de a va feri de frig si de zapada si vara de ploaie si de praf. Proprietarii pot sa isi deduca cheltuielile pentru tipul acesta de ferestre din venitul supus globalizarii pentru anul in care se face lucrarea in limita a doar 200 de euro si asa se va obtine si o reducere a impozitului.

Daca sunt montate necorespunzator ferestrele acestea pot sa genereze aparitia de condens pe pereti.

Primul raspuns cand sunteti in cautarea frumusetii functionale este alegerea unor ferestre termopan cu tamplarie PVC durabile si rezistente la intemperii si la oscilatii de temperatura, dar si usor de intretinut. Ele isi mentin aspectul placut chiar si dupa mai multi ani. Sunt potrivite pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri si spatii comerciale, spitale, hoteluri, etc si durata de vata este estimata la aproximativ 50 de ani. Proprietatile tehnice ale tamplariei PVC marca Rehau completeaza performantele tamplariei PVC normale. Retineti un avantaj important la geamul termopan: etanseitatea perfecta la apa si la vant se asigura de catre adancimea mare a spatiilor de drenaj, de latimea de 9 mm dintre profile si de contactul dublu.