Rulouri exterioare si jaluzele

    Rulouri exterioare

Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice. De asemenea, acestea protejeaza impotriva efractiei, ele putand fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita deloc ridicarea lor din exterior si permit o buna izolare termica si fonica, asigurand o noapte lipsita de zgomot si pastrand intunericul in incapere pe perioada somnului.
Rulourile permit economisirea unui procent din cheltuielile pentru energie, aducand in locuinta un plus de temperatura intre doua si patru grade pe timp rece sau mentinerea unei temperaturi mai scazute in zilele calduroase.
Lamelele rulourilor pot fi realizate din aluminiu si PVC. Se recomanda alegerea celor din aluminiu, atat datorita rezistentei in timp, cat si faptului ca pot fi executate in dimensiuni mai mari fata de cele din PVC.
Rulourile pot fi montate odata cu tamplaria (rulouri suprapuse) sau dupa aplicarea tamplariei (rulouri aplicate). Caseta si lamelele pot fi confectionate din aluminiu sau PVC. Culorile disponibile in permanenta pe stoc sunt alb, maro si imitatie de lemn (pentru rulourile din aluminiu). La comanda, putem realiza rulouri in culorile solicitate de Dumneavoastra.
Variantele de actionare ale rulourilor exterioare pot fi: manuala (cu panglica, snur, manivela si arc) si automata (cu intrerupator aplicat sau ingropat, cu telecomanda, cu intrerupator cu cheie).

    Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt realizate din materiale textile in combinatie cu proportii variabile de rasina ceea ce confera calitati antistatice si sunt apreciate de clientii nostri datorita calitatii deosebite a materialelor si a culorilor.

Atunci cand sunt inchise, jaluzelele textile asigura intimitate si protectie solara,ermitand in acelasi timp patrunderea luminii naturale in incapere.

Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale din aluminiu, sunt simplu de utilizat, sunt clasice, ideale pentru filtrarea sau stoparea accesului luminii in incapere. De asemenea, sunt foarte usor de manevrat pentru a permite accesul total sau partial al luminii soarelui in spatial de locuit sau de lucru.
Usor de montat si de intretinut, jaluzele orizontale reprezinta o solutie foarte potrivita atat pentru casa cat si pentru birou.Jaluzelele orizontale de aluminiu sunt recomandate in special pentru bucatarii si balcoane, acolo unde exista umezeala ridicata sau un spatiu limitat.Jaluzelele orizontale din aluminiu,cu lamele de 16 mm sau 25 mm, sunt disponibile intr-o varietate de peste 50 de culori si au avantajul ca pot fi fixate si intre baghetele tamplariei, pe geam. Acesta inseamna ca atunci cand geamul este oscilobatant, jaluzeaua orizontala ramane fixata pe geam.Jaluzelele orizontale permit vederea in exterior chiar si atunci cand sunt inchise. Se curata foarte usor de praf cu o carpa uscata.