USA TERMOPAN BOTOSANI

Fie ca e vorba despre usi sau geamuri termopan se impune o informare inainte de a da banii pe termopane. Mai jos avem enumerati si cativa factori de care e bine sa tinem cont in momentul in care cumparam ferestre si usi de termopan.

Trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte atunci cand cumparam termopane: calitatea pe care o au profilele PVC, calitatea sticlei pe care o folosim, calitatea feroneriei, montajul termopanelor.

Profilele de PVC sunt de foarte multe tipuri si de multe nuante. Cele mai des intalnite sunt cele albe care au patru camere. Apoi urmeaza profilele colorate si cea mai folosita culoare poate fi maro. Ca si diferenta de calitate intre un profil PVC alb si unul maro nu ar fi niciuna daca sunt facute de catre aceeasi firma si au acelasi numar de camere de aer.

Usa termopan Botosani

Se recomanda sa lucrati cu firme care folosesc numai profile de PVC si care au certificare de calitate cu holograma. Cele mai des utilizate profile din categoria celor PVC de calitate sunt Rehau, Ramplast, Gealan si Veka.

Garantia efectiva pe care trebuie sa o aveti pentru usile sau ferestrele de PVC trebuie sa fie de 10 ani. Mai multi ani nu ar fi credibil si mai putini ar fi riscant ca si investitie.

Desi nu avem ceva special cu producatorii din Turcia sau din China noi va recomandam sa evitati termopanele fabricate in aceste tari. Sunt multi clienti care se plang de calitatea slaba a acestor termopane facute cu asemenea profile.

Sticla de termopan folosita la tamplarie este importanta. Daca e termopan inseamna ca are cel putin doua straturi de sticla, ati fi tentati sa spuneti. In realitate puteti sa va pacaliti pentru ca sticla pentru termopane este de mai multe feluri. Cea mai buna sticla este cea low-e pentru patru anotimpuri. Se si vede pe eticheta geamurilor ce sticla au si daca geamurile nu au eticheta este foarte posibil ca sticla sa fie una normala ceea ce nu este bine pentru ca poate foarte usor sa apara condensul.