TERMOPANE REHAU BOTOSANI

Primele raspunsuri atunci cand sunteti in cautarea frumusetii functionale sunt reprezentate de modul in care alegeti ferestrele termopan cu tamplarie PVC: durabile, cat mai rezistente la intemperii si la oscilatii de temperatura dar si usor de intretinut. Ferestrele trebuie sa isi mentina aspectul placut chiar si dupa mai multi ani. Potrivite pentru toate tipurile de cladiri, de case, blocuri si spatii comerciale, spitale si hoteluri, durata lor de viata estimata este de 50 de ani. Proprietatile tehnice pe care le are tamplaria Rehau completeaza performantele tamplariei PVC. Retineti si un avantaj foarte important la geamurile termopan: etanseitatea perfecta la apa si la vant care e asigurata de adancimea mare pe care o are spatiul de drenaj, de la inaltimea de 9mm dintre profile si pana la contactul dublu.

Termopane Rehau Botosani

Alegand geamuri termopan cheltuielile cu incalzirea locuintei scad considerabil prin montarea de ferestre cu tamplarie Rehau si acest lucru se intampla datorita proprietatilor foarte bune de izolatie termica pe care le are materialul din profilul Rehau ale feroneriei G-U si ale sistemului de garnituri precum si ale ferestrelor termoizolatoare. Conductivitatea termica redusa a tamplariei PVC confera tamplariei o izolatie termica superioara, care evita fenomenul de condens pe suprafata. Protectia fonica este un aspect foarte important din punct de vedere al sanatatii. Avand un indice ridicat de atenuare fonica ferestrele cu profile PVC ofera protectie eficienta la zgomote.

Ferestrele termopan care au tamplarie PVC marca Rehau sunt investitii ideale pentru ca elimina definitiv lucrarile costisitoare de intretinere si de vopsire periodica. Ele nu au nevoie decat de o simpla stergere cu orice detergent casnic si folosirea agentilor abrazivi nu se recomanda.

Vreti sa va simtiti bine in propria casa? Atunci nu va lasati la voia intamplarii. Urmati proverbul paza buna trece primejdia rea si aprieciati toate tipurile de ferestre care va asigura o buna protectie contra spargerilor. Pentru ca jumatate din spargatori nu intra pe usa ci pe fereastra. Profilele colorate au rolul de a accentua aspectul pe care il are fatada iar profilele Rehau sunt produse in gama larga de culori pentru fiecare mediu existand si nuanta potrivita. Indiferent de varianta pentru care veti opta puteti sa va creati armonie perfecta in casa.