Tamplarie PVC si aluminiu

EUROGLASS SRL produce  sisteme de tamplarie PVC REHAU, armate cu otel zincat, feronerie G-U sau ROTO, cu geam termoizolant in dublu sau triplu vitraj.

Ferestre din PVC

Exigentele arhitectilor si ale constructorilor referitoare la o fereastra sunt la fel de diverse ca si obiectivele constructiilor asupra carora efectueaza lucrari. Cine doreste sa detina in prezent calitatea de partener competent nu trebuie sa lase nici o problema fara raspuns.

Usi exterioare

Brillant-Design asigură izolarea termică precum şi izolarea fonică şi protecţia la antiefracţie-cu o protectie de pana la clasa WK3. Exclusiv pentru uşile de intrare albe de la GENEO puteţi opta pentru balamale speciale ascunse – un element de design deosebit pentru orice uşă de intrare

Rulouri exterioare si jaluzele

Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice. De asemenea, acestea protejeaza impotriva efractiei, ele putand fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita deloc ridicarea lor din exterior si permit o buna izolare termica si fonica, asigurand o noapte lipsita de zgomot si pastrand intunericul in incapere pe perioada somnului.

Usi de garaj